LinkedIn YouTube Instagram

#breinn

Bruno & the FutureMakers Podcast

Ons ketelhuis

Inspireren is meemaken. En meemaken is beleven. Een bezoek aan ons ketelhuis levert je een ervaring op die je niet snel vergeet.

de historie

Een ketelhuis uit vervlogen tijden

Het ‘ketelhuis’ naast de Breman Academy heeft een metamorfose ondergaan. Iedereen die het ketelhuis binnenwandelt, zal zich verbazen over de bijzondere ruimte.

Twee kolossale ketels, een groot bedieningspaneel met nog werkende lampjes en oude industriële installaties. Afgelopen jaar kreeg BREiNN als organisatie gestalte, maar ook de ruimte werd getransformeerd tot een inspirerende locatie om gasten te kunnen ontvangen.

Het ketelhuis heeft daarmee de potentie om niet alleen hart van het industrieterrein in Zwolle te worden, maar door de missie van BREiNN heeft het óók het vermogen om het hart in de energietransitie te zijn.

bezoeken

Uiteraard is ons ketelhuis te bezoeken

Daarnaast mag het duidelijk zijn: het ketelhuis speelt een enorm belangrijke rol in ons doel. We hanteren hier dan ook vaak het format van OPA. Onrust keer Perspectief, levert Actie op. Juist door deze ruimte optimaal in te zetten om die onrust creëren, zien we ook dat de urgentie waarom we dit moeten doen, alleen maar groter wordt. Het tapijt waar we op lopen is namelijk gemaakt van oude visnetten, dat geldt ook voor de rolgordijnen. De stoelen die we gebruiken zijn gemaakt van plastic dat uit de Amsterdamse grachten is gehaald. Met alles wat we doen, maken we zelf ook de keuze bij wie en hoe we dit doen.