LinkedIn YouTube Instagram

#breinn

Image Alt
  /  Future Makers

FutureMakers, ons (digitaal magazine)

Wij geloven dat we door middel van een (digitaal) magazine onze stakeholders mee kunnen nemen in ons verhaal, in onze doelen. Zodat er niet alleen commitment ontstaat, maar dat de urgentie ook een gevoel meekrijgt. Welk gevoel? Dat iedereen mee wil doen!

Blijf op de hoogte

Ook een FutureMaker ontvangen?

Ons magazine brengen we eenmaal per jaar op papier uit. Niet zo maar papier. We werken nauw samen met Paper on the Rocks. Zij maken notitieboeken van het afval van steen.

Dat betekent dat bij de productie van onze bijzondere notitieboeken geen boom is aangeraakt. Ze zijn gemaakt van restproducten. Rockbooks zijn gemaakt van afvalstenen. Ook is er bij de productie van onze boeken geen water gebruikt. De inkt? Die wordt gebruikt op basis van plantaardige olie. Het printen van dit boek is volledig CO2 neutraal.

Kortom, de missie van Paper on the Rocks, die omarmen we. Zij zijn onderdeel van het verhaal waar wij voor staan.

Tegelijkertijd zien we ook de urgentie om al onze stakeholders vaker bij te praten over wat we aan het doen zijn. Welke successen we samen hebben te vieren, maar ook wat er in beweging komt op welke plek. Interessante reportages, toekomstvisies, blogs en vlogs: FutureMakers kan je ook digitaal lezen en ontvangen.

Met onze digitale variant zijn we namelijk in staat om een update te geven wanneer dit nodig is. En we zien dat er zo veel gebeurt, dat er ook veel te vertellen is.

Daarom is Futuremakers Magazine toe aan een make over; het FM_ Blog.

Zo kunnen we sneller en met grotere regelmaat inspelen op actualiteiten in de energietransitie en meer delen over onze reis in de energietransitie.

Stuur via onderstaande knop een mail en we zetten je op de prelaunch lijst , dan kan je als eerste meekijken in het nieuwe format.